درست کردن سوپ سیب زمینی خامه ای, نحوه درست کردن سوپ سیب زمینی خامه ای

نحوه پخت سوپ سیب زمینی خامه ای

 

مواد لازم برای سوپ سیب زمینی خامه ای :


سیب زمینی بزرگ  ۴ عدد
 روغن پخت و پز  به مقدار لازم
 کره  ۲ قاشق غذاخوری
 پیاز خرد شده  یک پیمانه
ساقه کرفس خردشده نصف پیمانه
سیر ۳ حبه
پونه خشک یک قاشق چایخوری
پودر زنجبیل سه چهارم قاشق چایخوری
پودر زیره نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
آب مرغ یا سبزیجات ۳ پیمانه
شیرنارگیل ۴۰۰ گرم

 

تزئینات: پیازچه، ماست یونانی، گردوی تفت داده شده

طرز تهیه سوپ سیب زمینی خامه ای :


با کباب کردن سیب زمینی‌ها شروع کنید. دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. سینی فر را با کاغذ نسوز بپوشانید. سیب زمینی‌ها را از وسط نصف کنید و روی آن‌ها روغن بمالید و روی سینی قرار دهید. به مدت ۳۰ دقیقه کباب کنید. پوستشان را بکنید. داخل یک کاسه بریزید و کاملا له کنید.

 

وقتی سیب زمینی‌ها درحال کباب شدن هستند. یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره را در آن ذوب کنید. پیاز و کرفس خردشده را اضافه کنید، بپزید و حدود ۵ دقیقه هم بزنید. سیر‌ها را مستقیما داخل تابه رنده کنید. پونه، زنجبیل، زیره، نمک و فلفل را اضافه کنید. بپزید و یک دقیقه هم بزنید.

 

آب مرغ یا سبزیجات و شیر نارگیل را داخل آن بریزید و وقتی نیم جوش شد، حرارت را کم کنید تا سیب زمینی‌ها آماده شوند.

 

سیب زمینی های له شده را داخل مواد بریزید و کاملا ترکیب کنید. نمک و فلفل آن را مزه کنید. برای اینکه ترکیب یکدستی داشته باشید، سوپ را به مخلوط کن انتقال دهید.

گرم میل کنید، اگر مایلید با پیاز و ماست یونانی و گردو تزئین کنید.

 

منبع : bartarinha.ir


مجله علمی تحلیلی رفیق زمینی ,قاشق ,چایخوری ,خامه ,زمینی‌ها ,داخل ,قاشق چایخوری ,زمینی خامه ,قرار دهید ,چایخوری پودر ,کرفس خردشده منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ایرانگردی و ایرانشناسی طبیعت گردی، مطالب خواندنی و ...... برگزار کننده تورهای ملی دوچرخه سواران، کوهنوردان و میهن پرستان اقوام ایرانی اخبار تکنولوژی و فناوری سرزمین تیزهوش ها خرید طرح لایه باز خدمات کامپیوتری امین فروشگاه آسمان تهران jhhhhh گراتک